Τα ρούχα σακάκι τζιν δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε

τα ρούχα σακάκι denim που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε
15/09/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Ένα σακάκι denim είναι απαραίτητο στην ντουλάπα σας, ανεξάρτητα από την εποχή. Αλλά είναι ιδιαίτερα το καλύτερο κομμάτι στρωμάτων για την πτώση, είτε το φοράτε από μόνη της είτε κάτω από ένα θερμότερο παλτό. Είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να είναι το τελικό άγγιγμα για σχεδόν οποιαδήποτε στολή.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας, ένας από τους δημοφιλείς κατασκευαστές χονδρικής ρούχων στο Μαϊάμι έχουν βρει μια κομψή συλλογή από σακάκια denim που πρέπει να ρίξετε απολύτως μια ματιά. Έτσι, ας μάθουμε για τα πιο cool ρούχα που μπορείτε να τραβήξετε με σακάκια denim.

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα σακάκι Jean να ξεχωρίσει, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο. Δεκάδες κατασκευαστές ανεβάζουν το παιχνίδι σακάκι τζιν χρησιμοποιώντας τους με πράσινο, ροζ και ακόμη και μοβ. Μπορείτε να επιλέξετε μια σκιά πολύ πιο σωστή για την εποχή, οπότε για το καλοκαίρι επιλέγετε ένα λευκό, και το φθινόπωρο, δοκιμάστε πορτοκαλί. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να πειραματίζεστε με τα ρούχα σας.
Ένα πεντανόστιμο σακάκι denim παίρνει λίγη βοήθεια από μια ελάχιστη ζώνη. Όχι μόνο τονίζει τη μέση σας, αλλά το προστιθέμενο αξεσουάρ κάνει το σακάκι πολύ πιο πολυτελές και μοντέρνο. Μεγάλη για γυναίκες με φιγούρα κλεψύδρας.
Μην ακούτε τη μόδα ναζιστικά. Το denim στο denim είναι μέσα! Το denim δεν χρειάζεται να ταιριάζει αναγκαστικά, είναι πραγματικά πολύ περισσότερο για τις αναλογίες και τη διατήρηση του βασικού με τα αξεσουάρ σας. Το άγγιγμα ενός τραγανού λευκού κουμπιού κάτω, το καπέλο του μπέιζμπολ και το τακούνι του αστραγάλου κρατούν τα πράγματα εξελιγμένα και γυαλισμένα.
Προσθέστε ένα παλτό Khaki στο σύνολο του Denim για να σας βοηθήσουμε να ανυψώσετε το βλέμμα σας. Μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας σακάκι denim πάνω ή κάτω από ένα παλτό, ανάλογα με το πόσο παχύ είναι. Καλύτερο για να τραβήξετε το κορίτσι που λατρεύει να κοιτάζει το βλέμμα!

Alanic Global · Τα ρούχα σακάκι denim που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε
Θέλετε να επενδύσετε σε γυναικεία ρούχα χονδρικής; Καταγράψτε το εικονικό συγκρότημα ενός δημοφιλούς κατασκευαστή και αναζητήστε το MOQ των συγκεκριμένων προϊόντων που θέλετε να επενδύσετε για το κατάστημά σας. Δηλώστε τις χονδρικές ανάγκες με την απόρριψη ενός ταχυδρομείου στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Ετικέτες:
ρούχα σακάκι τζιν
ζακέτα τζιν
Κατασκευαστές σακάκι τζιν
Denim Jackets χονδρική
Χονδρικό ρούχο Μαϊάμι
Χονδρικό γυναικείο ρούχο ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια