Διάλειμμα για καφέ: Κουβαριά Muslin

Αυτό μπορεί να είναι περίεργο, ωστόσο είναι πραγματικά μία από τις πρόσφατες προτιμώμενες αγορές μου – το είδος όπου αγοράζετε ένα για τον εαυτό σας καθώς και αμέσως θέλετε να αγοράσετε ένα για όλους που γνωρίζετε: Βαμβάκι Muslin κουβέρτα για το κρεβάτι μου.
Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις κουβέρτες νεαρών από το Aden & Anais, αυτό είναι παρόμοιο – έχω πλυθεί μόνο το δικό μου πότε (έχω ένα επίπεδο φύλλο κάτω από αυτό), ωστόσο είναι τόσο μαλακό. Είναι θέρμανση χωρίς να ασφυκτιώνει, καθώς και να αισθάνεται αναπνεύσιμο καθώς και φως. Κάθε φορά που το αγγίζω, με κάνει ευτυχισμένο, αν και ίσως αυτό, αφού μου θυμίζει τις κουβέρτες των παιδιών μου.

Αυτό που έχω είναι $ 50ish στο Amazon ανάλογα με το μέγεθος καθώς και το χρώμα, ωστόσο μπορείτε να ανακαλύψετε παρόμοιες επιλογές στο Pottery Barn καθώς και τα παρόμοια για $ 199+. Αυτό που έχω είναι λευκό (είναι εξαιρετικά φωτεινό σε σύγκριση με το πάπλωμα του ελεφαντόδοντου μου), καθώς και το μέγεθος του βασιλιά ταιριάζει στο κρεβάτι του king size.
(ACK! Ειδοποίηση! Μόλις επιθεώρησα το Aden & Anais για να δούμε αν έχουν μεγαλώσει κουβέρτες (nope), αλλά: έχουν σταθμισμένες κουβέρτες! Αν έχετε ένα παιδί που είναι μεγαλύτερο από 20 λίβρες, σκεφτείτε – για ύπνο.)
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Warehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)