Οδηγός γυναικών για τα καλύτερα ρούχα για τα ρούχα της προπόνησης στούντιο

για τα καλύτερα ρούχα προπόνησης στούντιο
24/09/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Το άλμα, η εκτέλεση και η κατάληψη του δρόμου σας μέσα από το στούντιο είναι αρκετά δύσκολο και η προσαρμογή των ενδυμάτων σας στο δρόμο μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό. Τα Activewear μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν μια προπόνηση, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια είναι τα καλύτερα ρούχα προπόνησης με όλες τις επιλογές που τα ράφια του καταστήματος γραμμών.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές, ένας από τους δημοφιλείς προμηθευτές ρούχων για τη χονδρική πώληση έχει καταλήξει σε μια τεράστια συλλογή ρούχων που οι λιανοπωλητές μπορούν να ρίξουν μια ματιά. Έτσι, ας διαβάσουμε στο παρακάτω blog για να γνωρίζουμε τον Οδηγό Γυναικών για τα καλύτερα ρούχα προπόνησης στούντιο.
Ένα ζευγάρι γκέτες με τις χαριτωμένες αποκοπές φαίνεται εκπληκτικό, αλλά πώς θα αισθανθεί κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας; Ξεκινήστε κοιτάζοντας τι είναι φτιαγμένο. Μερικά υφάσματα κατασκευάζονται για να χειριστούν έντονες συνεδρίες ιδρώτα με υγρασία από το σώμα σας, ενώ άλλοι απλά το κρατούν μέσα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ιδρωμένοι και ακαθάριστο. Τα ρούχα χαμηλού κόστους προπόνησης μπορεί να αισθάνονται καλά στο πορτοφόλι σας, αλλά όχι τόσο στο σώμα σας.
Το βαμβάκι είναι καλύτερο για προπονήσεις χαμηλής έντασης. Αυτό το ύφασμα σπρώχνει την υγρασία σαν ένα σφουγγάρι, καθιστώντας το μια δυσάρεστη επιλογή για σούπερ ιδρωμένες προπονήσεις. Τα υφάσματα wicking είναι καλύτερα να απαλλαγούμε από τον ιδρώτα. Εάν απλά δεν μπορείτε να αντέξετε αυτό το κολλώδες αίσθημα ιδρώτα, αυτό είναι το υλικό για σας. Τα ρούχα προπόνησης που κατασκευάζονται από νάιλον, spandex, μπαμπού και πολυπροπυλένιο είναι όλα γνωστά για την ικανότητά τους να απομακρύνουν την υγρασία για το δέρμα σας, ώστε να μπορεί να εξατμιστεί.

Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που δεν πρέπει να σκουπίζετε. Τα καλά εξωτερικά ενδύματα μπορεί να αξίζουν την φιγούρα αν ασκείτε συχνά έξω. Η επένδυση σε αντικείμενα που είναι αδιάβροχα και ασταμάτητα, ενώ εξακολουθούν να αναπνέουν, μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις σας πολύ πιο ευχάριστες.
Για τους άνδρες και τις γυναίκες, θα πρέπει πάντα να εξετάζετε πώς αισθάνονται τα ρούχα προπόνησης όταν τα φοράτε. Εάν δεν είναι άνετοι, θα είναι λιγότερο πιθανό να τα φορέσετε, και να πάρει κίνητρα για να εργαστείτε έξω είναι αρκετά δύσκολο χωρίς να προσθέσετε αυτή την ανησυχία στη λίστα.
Εξετάστε τον τύπο της προπόνησης που κάνετε πριν επιλέξετε μια στολή. Αυτή η κορυφαία κορυφή μπορεί να είναι χαριτωμένη και τέλεια για τη γιόγκα, αλλά μπορεί να μην κρατήσει τα πάντα στη θέση του αρκετά καλά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας HIIT. Για προπονήσεις υψηλότερου αντίκτυπου που απαιτούν περισσότερη κίνηση, αναζητήστε ρούχα προπόνησης που κατασκευάζονται με νάιλον ή spandex, καθώς είναι αρκετά ελαστικά ώστε να επιτρέπουν ένα πλήρες φάσμα κίνησης, ενώ παράλληλα παρέχουν υποστήριξη.

Alanic Global · Γυναικεία Οδηγός για τα καλύτερα ρούχα προπόνησης στούντιο
Επικοινωνήστε με έναν από τους φημισμένους κατασκευαστές ειδών ένδυσης υψηλής ποιότητας και τακτοποιήστε το τεράστιο συγκρότημα μοντέρνων κομματιών ενδυμάτων που έχει ο προμηθευτής. Μπορείτε ακόμη να πάρετε εκπληκτικές εκπτώσεις για τις χονδρικές επενδύσεις, επομένως βιαστείτε και επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σήμερα.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ενδυμάτων υψηλής ποιότητας
χονδρικά ρούχα γυμναστικής
Χονδρική γυναικεία ρούχα γυμναστικής
Χονδρικά ρούχα προπόνησης γυναικών
χονδρικά ρούχα προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια