Κοστούμι της εβδομάδας: Halogen

Για τις πολυάσχολες εργαζόμενες γυναίκες, το κοστούμι είναι συνήθως το πιο εύκολο ντύσιμο για να ρίξει το πρωί. Σε γενικές γραμμές, αυτό το χαρακτηριστικό δεν αφορά τα κοστούμια συνέντευξης για τις γυναίκες, οι οποίες πρέπει να είναι τόσο κλασικές και βασικές όσο παίρνετε – αντ ‘αυτού, αυτό το χαρακτηριστικό αφορά το ελαφρώς διαφορετικό κοστούμι που είναι μοντέρνο, αλλά επαγγελματικό. χαρούμενη Τετάρτη! Μου αρέσει αυτό το υπέροχο κοστούμι από το αλογόνο, το οποίο φαίνεται μοντέρνο αλλά κλασικό ταυτόχρονα. Μου αρέσει ότι είναι εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικό και έρχεται σε κανονικά και μικρά μεγέθη. Μου αρέσουν και οι οδηγίες περίθαλψης – αν και κανονικά προτιμώ να στεγνώσω τα κοστούμια μου, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι οι οδηγίες εδώ είναι “στεγνό καθαρό”, όχι “στεγνό καθαρό μόνο”. Το σακάκι (Diamond Stretch Peplum Jacket) είναι $ 138, τα παντελόνια (Quinn Diamond Stretch Pants) είναι $ 88 και η φούστα (φούστα διαμάντων) είναι $ 68. Είναι ωραίο ότι και τα τρία κομμάτια έρχονται σε μεγέθη 0-16. Είμαι λίγο ενοχλημένος για λογαριασμό των αναγνωστών ότι δεν μπορώ να βρω παρόμοιο κοστούμι για τα μεγέθη συν. Ένα σιωπηλό χρώμα, μια ενδιαφέρουσα υφή, κολακευτικές λεπτομέρειες – ζητάμε πάρα πολύ; Εδώ είναι μια επιλογή Le Suit με ένα ελαφρώς ενδιαφέρον ύφασμα, ένα blazer mynt 1792 με μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και – δεν είναι καθόλου υφή, αλλά φαίνεται υπέροχο – ένα απλό μαύρο κοστούμι Talbots (επίσης διαθέσιμο στα γυναικεία petites). (Παρεμπιπτόντως: Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερο περιεχόμενο συν-μεγέθους από την Corporette, εγγραφείτε στο νέο μας ενημερωτικό δελτίο-Σας ευχαριστούμε!) Για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών και το Corporette® μπορεί να κερδίσει προμήθειες για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):

Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert-Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση Pals & Family, 40% από την αγορά πλήρους τιμής σας!
BANANA Republic Factory-Εξατομικευμένη Φιλική & Οικογενειακή Εκδήλωση, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – έως και 50% έκπτωση σε όλα. Όλα τα τζιν 49,95 δολαρίων; επιπλέον 15% off tops, shirts & παπούτσια
LOFT – 50% έκπτωση σε όλα και δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση κλήσης, έως και 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η καλοκαιρινή πώληση είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε έως και 60% έως 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Victoria’s Secret-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
BUFFY – έως και 35% έκπτωση στο κρεβάτι τους
Αλεξίπτωτο-Εξοικονομήστε έως και 40%

Μερικές από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας εδώ στο Corporette…
12 Εύκολα ενημέρωση για το γραφείο

Εύκολοι τρόποι να θυμάστε να πάρετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για δουλειά στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές για έμπνευση ρούχων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Leave a Reply

Your email address will not be published.