Μια ιδιωτική μάρκα ένδυσης ετικετών δεν είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο

μια ιδιωτική μάρκα ρούχων ετικετών δεν είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο
10/12/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Η ιδιωτική ετικέτα ήταν προηγουμένως μια περιοχή ενδιαφέροντος που προοριζόταν ως επί το πλείστον για τους μεγάλους πωλητές με απεριόριστους προϋπολογισμούς. Όμως, με την πρόσφατη μετατόπιση του τοπίου λιανικής, η ιδιωτική ετικέτα έχει πολύ πιο νόημα για τους μικρότερους πωλητές και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ένας από τους λόγους για αυτή την τεράστια μετατόπιση θα μπορούσε να αποδοθεί στη διάχυση του στίγματος που είχε προηγουμένως συνδεθεί με προϊόντα «ιδιωτικής ετικέτας». Η ανάπτυξη και η παραγωγή προϊόντων που προσαρμόζονται σύμφωνα με την ξεχωριστή πελατεία μιας μπουτίκ ή καταστήματος ρούχων είναι πολύ απλούστερη από ποτέ, λόγω της άμεσης διαθεσιμότητας κορυφαίων σχεδιαστών και κατασκευαστών.
Η δική σας μάρκα, πολύ περισσότερη ελευθερία για εσάς
Ο απαράμιλλη ποσότητα δημιουργικού ελέγχου που παρέχεται από τους παραγωγούς ιδιωτικής ετικέτας είναι απίστευτα δελεαστικό για τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής πώλησης. Εάν εκτελείτε ένα κατάστημα ειδών ένδυσης μόδας ή γυμναστικής και μετά από ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς δεν μπορεί να βρει το ιδανικό t-shirt φόρεμα ή συμπίεση για το κατάστημά σας, τότε απλά το κάνετε και το μάρκα με τη δική σας ετικέτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να πουλάτε τη δική σας μάρκα ενδυμάτων!

Ένα εργαλείο για την ενίσχυση της επωνυμίας σας
Υπάρχουν μυριάδες λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να ξεκινήσετε τη δική σας μάρκα ιδιωτικής ετικέτας. Πέρα από τον εγγενή δροσερό παράγοντα, το περιθώριο κέρδους είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλότερο σε τέτοια προϊόντα. Λειτουργεί επίσης ως εργαλείο που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την ιστορία μάρκετινγκ και την ιστορία μάρκετινγκ. Εάν εκτελείτε ήδη ένα επιτυχημένο κατάστημα μπουτίκ ή ειδών ένδυσης, μια μάρκα ιδιωτικής ετικέτας θα βελτιωθεί και θα επωφεληθεί πολύ από το ήδη καλό όνομα του καταστήματός σας στην αγορά. Αυτό δείχνει ότι όλη η ιδέα μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνη όσο ίσως έχετε σκεφτεί προηγουμένως, αλλά απλώς εγγυάται ότι επιλέγετε τον καλύτερο παραγωγό ιδιωτικής ετικέτας για να εκτελέσετε τη γραμμή.
Συνεργαστείτε με προσαρμοσμένους παραγωγούς για εξοικονόμηση δαπανών
Υπάρχουν δύο επιλογές για να λάβετε υπόψη όταν βρίσκεστε στη διαδικασία δημιουργίας της δικής σας γραμμής ρούχων – κατασκευάστε τα ενδύματα σας ή αναθέστε την εξωτερική εργασία σε έναν ήδη αναγνωρισμένο κατασκευαστή. Φυσικά, θα μπορούσατε να σκεφτείτε τη δημιουργία της δικής σας μονάδας παραγωγής, αλλά να έχετε κατά νου την επένδυση κεφαλαίου που έρχεται μαζί της. Εάν ξεκινάτε ή απλώς τη διάθεση να δοκιμάσετε τα νερά, τότε δεν είναι μια έξυπνη μετεγκατάσταση για να πάρετε τα οικονομικά σας όλα δεμένα. Αντ ‘αυτού, αναζητήστε φημισμένους παραγωγούς ιδιωτικής ετικέτας, οι οποίοι μπορούν τέλεια και με μεγάλη εμπειρία να συνειδητοποιήσουν τα προσαρμοσμένα όνειρά σας.

Η ιδιωτική ετικέτα μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή για όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Αλλά αν είστε ένας περιπετειώδης ιδιοκτήτης που θέλει να συλλάβει τη φαντασία του κοινού -στόχου σας ξεκινώντας μια νέα σειρά ρούχων, τότε η ιδιωτική ετικέτα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ασκήσετε πλήρη δημιουργικό έλεγχο.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ιδιωτικών ενδυμάτων ετικέτας
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστής ιδιωτικής ετικέτας
ιδιωτικοί παραγωγοί ένδυσης ετικετών ΗΠΑ
Ιδιωτικοί χονδρέμποροι ένδυσης ετικετών

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια