Πώς να ανυψώσετε το φόρεμα φούτερ

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

Έχετε ένα φόρεμα φούτερ που κάθεται στο ντουλάπι σας και αναρωτιέστε πώς να το στυλ ή να το φορέσετε; Εάν αυτό είστε εσείς και αναρωτιέστε πώς να ανυψώσετε το φόρεμα φούτερ και να το κάνετε πολύ πιο κομψό, αυτή η ανάρτηση είναι για σας. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει για τα φορέματα με μπλουζάκια είναι ότι είναι πολύ άνετο. Με πολλούς ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι, είναι ένα εύκολο κομμάτι να φορέσει. Το σαλόνι δεν χρειάζεται να είναι μόνο για εσωτερικούς χώρους ή για καναπέ. Υπάρχουν τόσο πολλά φορέματα μπλουζάκια που μπορούν να φορεθούν από εσωτερικούς χώρους σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί επίσης να φορεθεί για brunch, μεσημεριανό ή δείπνο με κομψό τρόπο.

< >

Απλοί τρόποι για να ανυψώσετε το φόρεμα φούτερ αυτή την άνοιξη:

Προσθέστε ένα blazer: Μία από τις μεγάλες τάσεις αυτή την άνοιξη είναι το υπερμεγέθη σακάκι. Για να ανυψώσετε το φόρεμα φούτερ σας, προσθέστε ένα υπερμεγέθη σε διαφορετικό έγχρωμο τόνο από το φούτερ για αντίθεση.
Προσθέστε μια δήλωση Boots: Μια δήλωση μπότες μπορεί να πάρει μια βασική στολή σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό το στυλ ysl μπότες και το χρώμα ανυψώνουν απολύτως αυτό το βλέμμα.
Τσάντα δήλωσης: Είναι αξιοσημείωτο πώς μια τσάντα δήλωσης μπορεί να αναβαθμίσει μια ματιά. Επιλέγω να συνδυάσω αυτό το βλέμμα με την τσάντα Fendi μου. Αυτή η δομημένη τσάντα, το στυλ και το χρώμα συμπληρώνουν το βλέμμα.
Καπέλο μαλλιού: Κάντε το καπέλο μαλλί ένα από τα must-have σας. Τα καπέλα Fedora από μαλλί προσθέτουν μια ειδική πινελιά σε κάθε εμφάνιση και αυτό το λευκό καπέλο μαλλί είναι καλύτερο για την άνοιξη και πέρα.
Χρυσό κόσμημα: Η προσθήκη χρυσού κοσμήματος μπορεί να ανυψώσει οποιαδήποτε στολή. Για αυτό το βλέμμα, πρόσθεσα χρυσά σκουλαρίκια από το μάνγκο.

Εκτός από τα αντικείμενα που επισημάνθηκαν παραπάνω, μπορείτε επίσης να ανυψώσετε το φόρεμα φόρεμα σας συνδυάζοντας τα με τακούνια δήλωσης (αντλίες και σανδάλια), πάνινα παπούτσια (τα λευκά πάνινα παπούτσια είναι ένα must-have για την άνοιξη και το καλοκαίρι) και τα διαμερίσματα (προσθέστε ένα ποπ χρώμα με Μπορείτε επίπεδες για να κάνετε το φόρεμα φόρεμα σας να ξεχωρίζει).

Εδώ είναι φορέματα μπλούζας για να δοκιμάσετε:

< >

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Τι να φορέσετε για να εργαστείτε αυτό το φθινόπωρο…

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το νέο σας…

Το καλύτερο χειμερινό ρούχο για να φορέσει τώρα

Πώς να φαίνεστε κομψό με γκέτες

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

όνομα

όνομα

όνομα

όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.