Το κυνήγι: Πού να ανακαλύψετε τα σακάκια τύπου Chanel για δουλειά

, όλοι μας καταλαβαίνουμε τι βασικές αρχές της ντουλάπας για τις επαγγελματικές γυναίκες της εργασίας αναμένεται να έχουν στις ντουλάπες τους, ωστόσο αν αγοράζετε ένα για πρώτη φορά Ή αντικαθιστώντας ένα που έχετε χρησιμοποιήσει στο έδαφος, μπορεί να είναι ένας πόνος για να ανακαλύψετε ακριβώς την καλύτερη ενσάρκωση στα καταστήματα. Στο “The Hunt”, περιηγούμε στα καταστήματα για ένα θεμελιώδες προϊόν που πρέπει να έχει κάθε κυρία.
Σήμερα πίστευα ότι θα συνεχίσαμε μια αναζήτηση για τα καλύτερα σακάκια τύπου Chanel για δουλειά, επειδή υπάρχουν τόσο πολυάριθμα καλύτερα τώρα. Ακριβώς όπως οι μεγάλοι blazers – εδώ είναι το roundup μας για τα καλύτερα αγαπημένα blazers για δουλειά. Αφού κοιτάζετε γύρω, είναι ασυνήθιστο να βλέπετε τα blazers είτε συγκεντρώνονται στο νεότερο άκρο των πραγμάτων (το Express έχει πολλά, πολλά, το Abercrombie & Fitch) – είτε τα καταστήματα σχεδιαστών ή τα καταστήματα, όπου πολύ πιο αναγνωρισμένες γυναίκες. Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα, πολλά μοντέρνα-καθώς και πού μπορείτε να ανακαλύψετε σακάκια τύπου Chanel για δουλειά;
Αναγνώστες, έχετε αγοράσει οποιοδήποτε είδος σακάκι τύπου Chanel που αγαπάτε;
Εικόνα στην αρχική σελίδα: Chanel.

Εικόνα στο κολάζ παραπάνω: Ελεφαντοστά / μαύρα / διπλά μπερδεμένα μαύρα / μπορντό / λευκό / πολύχρωμο
Αυτή η δημοσίευση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Συνηθισμένοι υπόπτους (πρώτες μάρκες/καταστήματα για έλεγχο): Chanel, St. John, Iro, L’Agence, Sandro
Προσιτά σημεία: Express, White Home | Μαύρη αγορά, μάνγκο,
Plus μεγέθη: μάνγκο, eloquii,
Μικρά μεγέθη: Talbots (μόνο τυχερά μεγέθη), Ordicle, White Home | Μαύρη αγορά (γενικά, φίλτρο από το μέγεθός σας), αποκαλύψτε (γενικά, φίλτρο από το μέγεθός σας),
Αντιστοίχως κομμάτια/μέρος ενός κοστούμι: M.M. Lafleur, Chanel (επίσης), Kate Spade, και άλλες ιστορίες, Balmain, L’Agence, Ted Baker, Mango, Abercrombie & Fitch, Ordicle, QStitches, (σημειώστε ότι δεν έχω κυνηγήσει για να δω αν έχουν πολλά κομμάτια που ταιριάζουν. Έτσι μπορεί να είναι απλώς τα ταιριαστά σορτς ή μίνι φούστα που φαντάζονται με…)
SPLURGES: Chanel (2022 Jacket), Chanel (2022 κοστούμι), Saint Laurent, Balmain, Nili Lotan-ομοίως σημειώστε ότι ο Farfetch έχει ένα ολόκληρο τμήμα σε προ-ιδιοκτησιακά σακάκια Chanel. Πολλά έξοδα είναι $ 1000+.
Χειροποίητα (συνδέσεις πηγαίνουν στο Etsy): Ninakalinafashion, Ordicle, Ohhmyposhy, Sallyallenfashion, Qstitches,
Ασυνήθιστες/διασκεδαστικές ανατροπές σε σακάκια τύπου Chanel: Down, Denim Trim, Mohair!, Moto, Silk Organza που φαίνεται σαν γούνα, επένδυση Paisley, καλειδοσκόπιο Tweed, “Multi Bright Nude” , δεν είναι μια συστροφή, ωστόσο με κάνει να νιώθω σαν να φωνάζω “Ugh, σαν!”
Τυχερά μεγέθη μόνο, ωστόσο, φοβερό να μην αναφέρουμε: Alice & Olivia (M), Isabel Marant (8),

Η Ann Taylor είναι πραγματικά διαθέσιμη στο πιο οικονομικά αποδοτικό σήμερα (τουλάχιστον για τα χαρακτηριστικά μας αντικείμενα), καθώς έχουν 50% έκπτωση πώληση. Αυτό το παραδοσιακό και κομψό πλεκτό σακάκι Tweed Tweed είναι $ 179, ωστόσο είναι τώρα 50% έκπτωση με κώδικα. Προσφέρεται σε ρουτίνα καθώς και μικρά μεγέθη 2-18.

Η Ann Taylor έχει πραγματικά πολλά σακάκια Tweed Best τώρα, όσο πολυάριθμες είναι μόνο η λίστα αναμονής μόνο καλύτερα τώρα. (Είναι ένα νέο χαρακτηριστικό; Δεν το έχω ανακαλύψει πριν.)

Αυτό είναι πιθανότατα να πιέσει τα όρια του “chanel-inspired σακάκι” για διάφορους λόγους, ωστόσο πίστευα ότι ήταν συναρπαστικό, αφού είναι τόσο ασυνήθιστο να δούμε ένα μπλουζάκι με κοντό μανίκι που θα εξηγούσα πραγματικά ως χαριτωμένο. Βεβαίως, είναι ιδιαίτερα αξιολάτρευτο με την περικομμένη, χαλαρή εμφάνιση-ωστόσο ίσως για ένα χαλαρό γραφείο (και ένα κορμάκι ή μια στενή δεξαμενή αποθήκευσης κάτω) θα λειτουργούσε. Το σακάκι Tweed είναι $ 110 στην αποκαλυπτική αγορά από τον Seller Unlimited αυξήθηκε (η μάρκα φέρει επίσης η Nordstrom). Το Reveal έχει πραγματικά έναν τόνο από οικονομικά αποδοτικά σακάκια Tweed καλύτερα τώρα.

Άλλες οικονομικά αποδοτικές περιοχές με πλεόνασμα από τα σακάκια Tweed Best Now: White Home | Μαύρη αγορά (καλά, πολλές επιλογές Tweed, τόσο σε ρουτίνα όσο και σε μικρά μεγέθη), Mango (00-3x), καθώς και Abercrombie & Fitch. (Το Nordstrom φέρνει επίσης μερικά κομμάτια μάνγκο, αν επιλέξετε την πολιτική επιστροφής τους.)

I Looooove αυτό το σακάκι Boden – καθώς και είναι προς πώληση. Συνήθως θα πιστεύω ότι τα κέντημα, οι φούντες, καθώς και οι ισχυρές γραφικές γραμμές θα ήταν πολύ ματιά σε ένα σακάκι σαν αυτό, αλλά … εγώ τύπος όπως αυτό. Θα το φορέσω με όλα τα μαύρα κάτω, ή θα το ανακατέψω με ουδέτερα σε μια σκόπιμη μέθοδο – τα λευκά παντελόνια καθώς και το μαύρο μπλουζάκι φαίνονται καλά εδώ, ωστόσο ίσως να κάνετε ένα λευκό μπλουζάκι καθώς και ένα πιο ουδέτερο πυθμένα (ένα σκοτάδι μπεζ/μαύρισμα, ένα σκούρο γκρι). Ήταν $ 350, ωστόσο τώρα είναι προς πώληση για $ 192.50, με πολλά μεγέθη που εξακολουθούν να προσφέρονται σε μεγέθη 2-22.

Μια άλλη φανταστική πώληση (αν και λίγο πιο ακριβό) είναι αυτό το BEIGey Brown Veronica Beard Jacket – Αυτό δεν είναι το χρώμα μου καθόλου, ωστόσο κάτι για το σακάκι είναι *Kiss του Chef *. Ήταν $ 758, ωστόσο τώρα σημειώθηκε σε $ 379? Πολλά μεγέθη 00-16 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα. Ένα ακόμη σακάκι KISS * του Chef: Αυτό το εξαιρετικό L’Agence Blazer, $ 575 στο Bergdorf Goodman (που δεν είναι σε πώληση καθόλου).

Είμαι πραγματικά έκπληκτος ότι αυτό είναι τόσο προσιτό, γιατί συνήθως πιστεύω ότι το IRO είναι στην ποικιλία $ 500+ – ωστόσο ναι, είναι μόνο $ 380. Πρόκειται για ένα βαμβακερό μίγμα, καθώς και είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα (!), Συμπεριλαμβανομένης της Burgundy (απεικονίζεται), του καπουτσίνο, του λευκού, του μαύρου, καθώς και του κόκκινου. Προσφέρεται σε μεγέθη 2-12 στο Saks.

Το L’Agence είναι ένα ακόμη εμπορικό σήμα που πιστεύω ότι έχει εξαιρετικά σακάκια που μοιάζουν με την Chanel για δουλειά-μεγάλες προσφορές Tweed καθώς και περιθωριακά, καθώς και άλλες όμορφες λεπτομέρειες όπως οι πούλιες. Αυτό το περικομμένο, διπλό στήθος σακάκι (απεικονίζεται) είναι στην τάση, καθώς και κάπως υπονοώντας μια ακόμη σημαντική τάση: εξαιρετικά ισχυροί ώμοι. (Βλέπε Balmain καθώς και Yves Saint Laurent.)

(Το σακάκι που παρουσιάζεται στη σελίδα του σπιτιού είναι επίσης Chanel, ωστόσο η σελίδα προϊόντος είναι για το γιλέκο κάτω από το σακάκι … Θα κρατήσω το κυνήγι για τη σελίδα προϊόντος για το σακάκι.)
Το σακάκι με διπλά επένδυση είναι μέρος της επερχόμενης πώλησης επετείου της Nordstrom, όπου θα είναι $ 398 στην πώληση-μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, το κόστος θα επιστρέψει μέχρι και $ 595.

Έτσι: Αν ψάχνετε για σακάκια τύπου Chanel, θα έπρεπε πιθανότατα να κοιτάξετε το ίδιο το Chanel. Αυτός ο εξαιρετικός αριθμός Purpley Tweed φαίνεται θεαματικός καθώς και από το 2021/22 Métiers D’Art Show. Είναι φανταστικό με μια μακρά φούστα με σχισμή, ωστόσο υποθέτω αν πληρώνετε σχεδόν $ 8000 για το σακάκι τότε είναι στη σφαίρα των δυνατοτήτων για να εξατομικεύσουν τη φούστα για εσάς (για $$$, φυσικά).

Μπορείτε επίσης να πάρετε προ-ιδιοκτησία Chanel, φυσικά? Το Farfetch έχει μια σειρά από αυτά που πωλούνται – είναι είδος διασκέδασης να κοιτάξουμε τα διαφορετικά στυλ του Chanel Jackets κατά τη διάρκεια των ετών. Όπως αυτό το σακάκι με μονοβάθμια από το 1994 ($ 7479), εκτός από αυτό το Tweed Trim από το 2010 ($ 3895).
{Σχετικά: Ακριβώς πώς να αγοράσετε κομμάτια υψηλής ποιότητας χωρίς να ψάχνετε μεγαλύτερα από τα χρόνια σας}
Όπως αυτό το χαρακτηριστικό; Επιθεωρήστε άλλες πρόσφατες δόσεις!