Έτοιμος για το πάρτι διακοπών

Αν με ρωτήσετε αν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να ψωνίζετε για τις διακοπές σας, θα πω “όχι”. Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για ψώνια φόρεμα διακοπών ή για να ετοιμαστείτε για το πάρτι διακοπών. Είναι στα μέσα Οκτωβρίου και μια μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσετε να ψωνίζετε ή απλά να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα υπέροχο φόρεμα επειδή το αξίζετε και αυτό το φόρεμα παπαρούνας Kate Spade είναι όλα!
Η εκτύπωση ήταν το πρώτο πράγμα που έβγαλε την προσοχή μου και την ανοιχτή πλάτη με ένα μπούστο σχήματος Τ που σφράγισε τη συμφωνία. Σίγουρα με πήρε έτοιμο για το πάρτι διακοπών. Αυτό το διακοσμημένο μίνι φόρεμα παπαρούνας έρχεται σε άλλα τρία χρώματα: μαύρο, κρέμα και ρουζ. Αποφάσισα να διαμορφώσω την έκδοση floral print με δύο διαφορετικούς τρόπους. Πήρα μια επίσημη προσέγγιση με μαύρες αντλίες και μια τσάντα διασταύρωσης παπαρούνας για να συμπληρώσω το φόρεμα. Αυτό το βλέμμα το καθιστά μια μεγάλη εμφάνιση συμβάντος/πάρτι. Για μια περιστασιακή προσέγγιση για το styling το φόρεμα, το ένωσα με χαμηλότερα φτερά με λεοπάρδαλη παπούτσια και μια τσάντα εκτύπωσης λεοπάρδαλης εκτύπωσης “Box Shape”. Η τσάντα μίξης Leopard/Floral συμπληρώνει επίσης τα παπούτσια και το φόρεμα. Αυτή η αιτιώδη προσέγγιση θα είναι ένα ιδανικό στυλ για να βγείτε έξω με φίλους ή σε μέρες που δεν αισθάνεστε σαν να φοράτε ψηλά παπούτσια.
Τι φοράω:
Φόρεμα Kate Spade (c/o εδώ); Αντλίες (παρόμοιες εδώ, περισσότερο εδώ). Kate Spade Coat (c/o εδώ); Τσάντες (εδώ/εδώ); Σκουλαρίκια (εδώ, περισσότερα εδώ). Παπούτσια λεοπάρδαλης Kate Spade (εδώ,)

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από την Kate Spade. Όπως πάντα, όλες οι απόψεις είναι δικές μου.
Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από την Kate Spade. Όπως πάντα, όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Απλός αλλά κομψός τρόπος για να φορέσετε χρώμα…

Το καλύτερο φόρεμα για το νέο έτος …

Πώς να προσθέσετε δερμάτινα σορτς στο…

Ιδέες τελευταίας στιγμής για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

όνομα

όνομα

όνομα

όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Posted in Uncategorized